Tibo Vyvey, onze merkambassadeur

Haalde zijn nieuwe Hyundai Kona op en bereidt zich voor op de Olympische Spelen!

Bij Garage Devisch zijn we enorm trots om Tibo Vyvey te verwelkomen als onze nieuwe merkambassadeur. Tibo, een getalenteerde roeier en een inspirerende figuur, kwam onlangs zijn gepersonaliseerde Hyundai Kona ophalen. Maar dat is niet het enige goede nieuws. Tibo heeft ook te horen gekregen dat hij ons land mag vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in juli. 

Een gepersonaliseerde Hyundai Kona in het teken van roeien

Tibo Vyvey’s nieuwe Hyundai Kona is niet zomaar een auto; het is een weerspiegeling van zijn passie voor roeien. De Kona is volledig gepersonaliseerd met elementen die zijn sport en zijn persoonlijke reis naar de Olympische Spelen benadrukken. 

Een feestelijke overhandiging bij Garage Devisch

De aflevering van Tibo’s gepersonaliseerde Hyundai Kona was een feestelijk moment bij Garage Devisch. Ons team zorgde voor een hartelijk ontvangst om Tibo te feliciteren met zowel zijn nieuwe auto als zijn selectie voor de Olympische Spelen. 

Voorbereiding op de Olympische Spelen

Het nieuws dat Tibo Vyvey in juli ons land mag vertegenwoordigen op de Olympische Spelen is een enorme eer. Als topsporter en merkambassadeur brengt Tibo een unieke mix van discipline, doorzettingsvermogen en passie mee. We zijn ervan overtuigd dat zijn deelname aan de Spelen niet alleen zijn persoonlijke droom waarmaakt, maar ook een inspiratie zal zijn voor velen.

Een veelbelovende samenwerking

Als merkambassadeur zal Tibo Vyvey onze waarden van innovatie, kwaliteit en sportiviteit vertegenwoordigen. Zijn reis naar de Olympische Spelen, samen met zijn nieuwe Hyundai Kona, zal een symbool zijn van wat er mogelijk is met toewijding en hard werken. We kijken ernaar uit om Tibo te ondersteunen en samen nieuwe hoogtes te bereiken.

Viering van talent en prestatie

Bij Garage Devisch geloven we in het vieren van talent en prestatie. Tibo Vyvey’s succesverhaal is daar een perfect voorbeeld van. 

Volg Tibo’s weg naar de Olympische Spelen en zijn avonturen met zijn nieuwe Hyundai Kona via onze sociale media-kanalen. Laten we samen Tibo aanmoedigen en vieren terwijl hij zich voorbereidt om ons land te vertegenwoordigen op het grootste sportpodium ter wereld.

Bij Garage Devisch zijn we trots op onze samenwerking met Tibo Vyvey en kijken we vol enthousiasme uit naar alles wat de toekomst brengt.