Fleet Devisch

JOUW BEDRIJF VERDIENT DE VOLLE AANDACHT!

Laat je begeleiden door onze experts en laten we samen jouw mobiliteit optimaliseren.
Neem contact op met onze fleetafdeling om alle mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.
Wij gaan voor een 100% persoonlijke aanpak volgens de noden van jouw firma.

CHRISTOPHE DEVISCH

Zaakvoerder

JAN DECKMYN

Algemeen Directeur

TIM EVERAERD

Fleet verantwoordelijke

Waarom wij jouw ideale fleetpartner zijn:

EIGEN LEASINGMAATSCHAPPIJ

Bij ons gaat mobiliteit verder dan alleen de verkoop van bedrijfswagens; het is een strategisch partnership dat de flexibiliteit biedt om te groeien. Met In2Lease bieden wij je op maat gemaakte leasingformules, aantrekkelijke tarieven en onze uitgebreide services zorgen ervoor dat jouw bedrijfswagen niet alleen op de weg, maar ook financieel soepel blijft rijden.

EIGEN CARROSSERIE

Onze bekwame vakmensen staan paraat om jouw voertuig weer in topvorm te brengen, of het nu gaat om kleine krassen of meer uitgebreide reparaties. Met aandacht voor efficiëntie en maatwerk streven wij ernaar om jouw rijervaring te optimaliseren.

EIGEN WERKPLAATS

Wij onderhouden jouw auto met precisie en zorg. Van regulier onderhoud, diagnose van problemen of complexe reparaties, wij streven naar efficiëntie en transparantie.

BOSCH CAR CENTER 

Als erkend Bosch Car Service Center betekent dit dat wij de capaciteit en expertise hebben om aan alle merken en modellen auto’s te werken. Of het nu gaat om routine-onderhoud, reparaties, diagnose van technische problemen, of het leveren van originele Bosch-onderdelen, ons team van gekwalificeerde technici staat klaar om jouw voertuig de nodige zorg te bieden.

VERVANGWAGENPARK

Bij Garage Devisch begrijpen we dat mobiliteit cruciaal is, zelfs wanneer jouw eigen voertuig onderhoud nodig heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid vervangwagenpark, zodat je altijd op weg kunt blijven.

PECHVERHELPING

Pech onderweg kan een onverwachte hindernis kan zijn. Daarom bieden wij een betrouwbare pechverhelpingservice, beschikbaar om je snel weer op weg te helpen. Of het nu een lekke band, een lege accu of mechanische problemen zijn, onze professionele hulpdienst staat paraat.

KEURING

Wij bieden een professionele keuringsservice aan om ervoor te zorgen dat jouw voertuig voldoet aan alle wettelijke normen.

BESTICKERING

Je bedrijfswagen is meer is dan slechts een voertuig; het is een mobiel visitekaartje dat jouw merk vertegenwoordigt op de weg. Geef ze de uitstraling die ze verdient met onze professionele bestickering service.

ELEKTRIFICATIE LAADPALEN

Ons team staat klaar om je te helpen de overstap naar elektrische mobiliteit soepel te laten verlopen. We zetten in op de toekomst van mobiliteit met onze geavanceerde service voor laadpalen.

Rij jij jouw toekomst binnen? Wacht niet langer en neem contact met ons op!