Na aankoop van je wagen kun je profiteren van ons uitgebreide dienstenaanbod. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte grip op de weg. Van hoogwaardige banden tot professioneel onderhoud. Met een breed assortiment aan banden, zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel de weg op rijdt ongeacht de weersomstandigheden. 

Afspraak Onderhoud

Winterbanden

Autorijden wordt een stuk gevaarlijker met sneeuw, ijs en ijzel, maar niet als je rijdt op winterbanden. Die bieden meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Als de buitentemperatuur onder de 7º C daalt, zijn winterbanden aan te raden. Ook op een droog wegdek. Ze hebben betere grip bij lage temperaturen, waardoor je veiliger en comfortabeler rijdt. Winterbanden zijn aangeraden voor de maanden november tot april

Zomerbanden

Onze zomerbanden bieden een uitstekende grip en stabiliteit op droge en natte wegen. Dankzij geavanceerde technologieën geniet je van een kortere remafstand en een betere responsiviteit, wat resulteert in een veilige en comfortabele rijervaring, zelfs op lange zomerse ritten. Zomerbanden zijn aangeraden van de maanden mei tot september.

Bandenhotel

Geef je banden een welverdiende vakantie in ons bandenhotel! Bij ons worden je banden veilig en optimaal bewaard, klaar voor het volgende seizoen. Bespaar ruimte thuis en verleng de levensduur van je banden.