Ons ervaren team van techniekers en carrossiers staat het hele jaar door voor je klaar. Om je mobiliteit tijdens onderhoud en reparaties te garanderen, kun je gebruik maken van ons ruime wagenpark met vervangauto’s.

Afspraak maken

Ongeval

Als je bij ons langskomt met schade aan je auto, zorgen wij voor de expertise en herstelling. Als erkend schadeherstelbedrijf voldoen wij aan alle strenge normen op het gebied van kwaliteit en onderhoud. We garanderen dat jouw wagen na de reparatie terug veilig de weg op kan.

Voorruit snelle reparatie

Bij kleine beschadigingen, zoals een barstje of een sterretje, kunnen we de ruit vaak snel en vrijwel onzichtbaar repareren. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten doen om doorscheuren of vochtindringing te voorkomen. 

Spot repair

Kleine beschadigingen aan je auto, zoals steenslag of een deukje, kunnen snel en onzichtbaar worden hersteld in onze werkplaats met spot repair. Een kosteneffectieve methode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gegarandeerd. 

Voorruit vervangen

Als de ruit van je wagen niet meer kan worden gerepareerd, monteren we volgens de fabrieksvoorschriften een nieuwe ruit in je auto. Uiteraard met originele onderdelen voor gegarandeerde kwaliteit.