Ontdek MG Cyberster in Avant-Première

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de gloednieuwe MG Cyberster binnenkort te bewonderen is in onze MG Brandstore in Jabbeke. Deze revolutionaire elektrische sportwagen, met zijn verbluffende ontwerp en indrukwekkende prestaties, zal gedurende drie dagen beschikbaar zijn voor iedereen die hem van dichtbij wil komen bekijken.

MG Cyberster in Jabbeke

Van 8 juli tot 10 juli nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in onze MG Brandstore aan de Gistelsteenweg 306 in Jabbeke. Dit is je kans om de futuristische lijnen en innovatieve technologieën van de MG Cyberster te ontdekken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je alles te vertellen over deze bijzondere sportwagen en je te helpen bij al je vragen.

MG3 Summer Tour in Beernem

Naast de tentoonstelling in Jabbeke, hebben we nog een speciale verrassing voor alle autoliefhebbers. Op woensdag 10 juli organiseren we het MG3 Summer Tour evenement bij Apéro Château in Beernem. Dit exclusieve event biedt een unieke gelegenheid om de MG Cyberster in een gezellige en ontspannen sfeer te bewonderen. Het evenement start om 18:00 uur.

Mis het niet!

Of je nu een fervent autoliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen, dit is een kans die je niet wilt missen. De MG Cyberster vertegenwoordigt de toekomst van sportwagens, en wij zijn trots dat we hem aan jou kunnen tonen.

Praktische Informatie

  • Tentoonstelling MG Brandstore Jabbeke: 8juli tot 10 juli
    • Locatie: Gistelsteenweg 306, Jabbeke
    • Tijd: van 09:00 tot 18:30 uur
  • MG3 Summer Tour Event: woensdag 10 juli