Ontdek de Maxus eUNIQ 6

De toekomst van elektrische SUV’s

De wereld van elektrische voertuigen evolueert snel en Maxus loopt voorop met de introductie van de eUNIQ 6, een volledig elektrische SUV die indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologie combineert met een modern design. Deze nieuwe toevoeging aan de markt belooft een gamechanger te zijn voor gezinnen en milieubewuste bestuurders die op zoek zijn naar een duurzame, ruime en stijlvolle SUV.

Stijlvol en modern ontwerp

De Maxus eUNIQ 6 valt meteen op met zijn strakke lijnen en robuuste uitstraling. Het exterieurontwerp is zowel modern als functioneel, met een aerodynamisch profiel dat bijdraagt aan de efficiëntie van de auto. De kenmerkende LED-koplampen geven de eUNIQ 6 een krachtige en elegante uitstraling, die zeker de aandacht trekt op de weg.

Ruim en  comfortabel interieur

Binnenin biedt de eUNIQ 6 een zee van ruimte en comfort. Het interieur is ontworpen met het oog op zowel stijl als functionaliteit. Hoogwaardige materialen en een slimme indeling zorgen voor een luxueuze rijervaring. Met voldoende ruimte voor vijf passagiers en een ruime bagageruimte is de eUNIQ 6 ideaal voor gezinnen en avonturiers. De achterbank is gemakkelijk neerklapbaar, waardoor er nog meer laadruimte ontstaat voor grotere items.

Geavanceerde technologie

Maxus heeft de eUNIQ 6 uitgerust met de nieuwste technologieën om elke rit veiliger en aangenamer te maken. Het infotainmentsysteem, voorzien van een groot touchscreen, ondersteunt zowel Apple CarPlay als Android Auto, waardoor bestuurders eenvoudig toegang hebben tot navigatie, muziek en communicatie. Daarnaast beschikt de eUNIQ 6 over een reeks veiligheidsfuncties, zoals adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en automatische noodremassistentie, die bijdragen aan een geruststellende rijervaring.

Indrukwekkende prestaties en actieradius

De Maxus eUNIQ 6 is uitgerust met een krachtige elektrische motor die zorgt voor soepele en stille prestaties. Met een indrukwekkende actieradius, die ruim voldoende is voor zowel dagelijkse ritten als langere reizen, biedt deze SUV de vrijheid om te rijden zonder zorgen over het opladen. Het regeneratieve remsysteem helpt bovendien de batterij te sparen en de efficiëntie te verhogen, wat bijdraagt aan een duurzamere rijervaring.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Als volledig elektrische SUV draagt de eUNIQ 6 bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van een schonere omgeving. Maxus zet zich in voor duurzaamheid, en dat is duidelijk te zien in het ontwerp en de productie van de eUNIQ 6. Door te kiezen voor een elektrische SUV zoals de eUNIQ 6, kunnen bestuurders een actieve rol spelen in het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Beschikbaar vanaf €39 990

De Maxus eUNIQ 6 is een veelbelovende nieuwkomer in de wereld van elektrische SUV’s. Met zijn combinatie van stijl, ruimte, geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties biedt deze auto een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijk alternatief zonder in te boeten aan comfort en functionaliteit.

Bent u geïnteresseerd in de toekomst van autorijden? Kom dan langs in onze showroom en ervaar zelf de innovaties en het rijplezier van de Maxus eUNIQ 6. Maak een proefrit en ontdek hoe deze elektrische SUV uw rijervaring kan transformeren. De toekomst is elektrisch, en met de Maxus eUNIQ 6 rijdt u voorop.

 
ontdek meer