Een onvergetelijke Nacht van Vlaanderen: 

Decleir by Devisch als hoofdsponsor

 

Afgelopen vrijdag was een dag om nooit te vergeten voor Garage Devisch en Decleir by Devisch. Als trotse hoofdsponsor van de Nacht van Vlaanderen hebben we een belangrijke rol gespeeld in het mogelijk maken van dit bijzondere evenement. Met een breed scala aan wagens ter beschikking gesteld door ons, hebben we niet alleen bijgedragen aan de mobiliteit van de deelnemers, maar ook aan de organisatie en logistiek van de hele avond.

Een recordeditie

Dit jaar was extra bijzonder omdat het een recordeditie was. Met maar liefst 10.000 deelnemers was de Nacht van Vlaanderen groter dan ooit tevoren. Deze massale opkomst getuigt van de populariteit en het succes van het evenement. We zijn verheugd dat we als Decleir by Devisch hieraan hebben kunnen bijdragen.

Applausje voor Stijn en zijn team

Een speciale vermelding gaat naar Stijn, een toegewijde medewerker van Decleir by Devisch, die een cruciale rol speelde in het organisatiecomité. Jaar na jaar geeft hij het beste van zichzelf om dit evenement tot een succes te maken, en dit jaar was geen uitzondering. Zijn inzet en enthousiasme werkten aanstekelijk voor de rest van het team en droegen bij aan een vlekkeloze uitvoering van de avond.

Deelnemers van Decleir by Devisch

Naast onze bijdrage als sponsor, waren er ook een aantal medewerkers van Decleir by Devisch en Devisch die zelf de uitdaging aangingen en deelnamen aan de loopwedstrijd. Zij vertegenwoordigden ons met trots en lieten zien wat doorzettingsvermogen en teamgeest kunnen bereiken.

We hadden deelnemers die kozen voor verschillende afstanden:

– Een aantal liepen de 5 kilometer

– Anderen trotseerden de 10 kilometer

– Een paar moedige zielen gingen zelfs voor de halve marathon van 21 kilometer

Iedereen heeft fantastisch gepresteerd en we zijn enorm trots op hun prestaties.

Een geslaagde avond

De Nacht van Vlaanderen was meer dan alleen een sportevenement; het was een avond van samenkomen en sportiviteit. Dankzij de inspanningen van alle betrokkenen, waaronder het team van Decleir by Devisch, kunnen we terugkijken op een geslaagde editie.

Wie weet zien we jullie volgend jaar terug aan de startlijn!