Ontdek de Hyundai New Tucson Hybrid Feel voor slechts €35.950!

Ben je op zoek naar een stijlvolle SUV die kracht, comfort en duurzaamheid combineert? Dan is de Hyundai New Tucson Hybrid Feel dé auto voor jou! Bij Devisch hebben we nu een speciale actie waarbij je deze innovatieve hybride SUV kunt scoren voor slechts €35.950 incl. BTW. Ontdek waarom de Tucson Hybrid Feel de perfecte keuze is voor jouw volgende wagen.

Hybride kracht en efficiëntie

De Hyundai Tucson Hybrid Feel is uitgerust met een 1.6-liter T-GDi motor gecombineerd met een krachtige elektromotor. Dit zorgt niet alleen voor indrukwekkende prestaties, maar ook voor een lager brandstofverbruik. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een voertuig voor lange afstanden, de Tucson biedt je het beste van twee werelden: kracht en efficiëntie.

Geavanceerde technologie

Met de Tucson Hybrid Feel geniet je van de nieuwste technologieën. Denk aan een intuïtief infotainmentsysteem, volledige smartphone-integratie (Apple CarPlay en Android Auto) en geavanceerde rijhulpsystemen zoals Adaptive Cruise Control, lane Keeping Assist, en Blind Spot Monitoring. Deze functies zorgen voor meer comfort en veiligheid, zowel in de stad als op de snelweg.

Ruimte en comfort

De Tucson staat bekend om zijn ruime interieur en verfijnde afwerking. Met voldoende beenruimte voor alle passagiers en een royale bagageruimte, is deze SUV perfect voor zowel dagelijkse ritten als vakanties. Voeg daar een premium afwerking aan toe, en je hebt een auto die zowel functioneel als luxueus aanvoelt.

Strak design

Het vernieuwde, strakke design van de Tucson Hybrid Feel maakt meteen indruk. Met zijn opvallende grille, dynamische lijnen en moderne LED-verlichting is de Tucson een echte blikvanger op de weg. Bovendien geeft het unieke hybride logo subtiel weer dat je kiest voor duurzaamheid.

Waarom kiezen voor Devisch?

Bij Garage Devisch zorgen we niet alleen voor scherpe prijzen, maar ook voor uitstekende service. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden van de Tucson Hybrid Feel. Of je nu vragen hebt over de hybridetechnologie of een testrit wilt boeken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Nu voor €35.950

Beperkte Actie! Scoor Nu jouw Tucson Hybrid Feel
Deze exclusieve actie geldt voor een beperkte tijd, dus wees er snel bij! Voor €35.950 incl. BTW rijd jij binnenkort in de Hyundai Tucson Hybrid Feel, een perfecte balans tussen kracht, technologie en duurzaamheid. Boek vandaag nog je testrit en ervaar zelf het verschil!