Ontdek de nieuwe MG 3

Ervaar het beste van twee werelden met de nieuwe MG3 Hybrid+

MG introduceert de nieuwste MG 3. De nieuwe MG 3 legt de focus op innovatie en betaalbaarheid, geavanceerde technologie en aantrekkelijke prijszetting.

Modern design met een knipoog naar het verleden

De nieuwe MG 3 combineert een modern, sportief uiterlijk. De opvallende grille en scherp gesneden koplampen geven de auto een dynamische uitstraling, terwijl de vloeiende lijnen en stijlvolle achterzijde bijdragen aan een eigentijdse look. MG heeft duidelijk veel aandacht besteed aan het ontwerp, waardoor de MG 3 een echte uitblinker is in dit segment.

Innovatieve technologie

Onder de motorkap beschikt de MG 3 over een reeks efficiënte eigenschappen die kracht en zuinigheid combineren.  Het zijn de technologische voorzieningen die echt indruk maken, zoals het infotainmentsysteem, met een groot touchscreen, en naadloze connectiviteit via Apple CarPlay en Android Auto. Daarnaast zorgen functies zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en automatische noodremassistentie voor extra veiligheid en gebruiksgemak.

Comfort en ruimte

Binnenin de MG 3 vinden we een verrassend ruim en goed doordacht interieur. Comfortabele stoelen en hoogwaardige materialen creëren een aangename rijervaring, zelfs tijdens langere ritten. De achterbank biedt voldoende beenruimte voor passagiers, terwijl de bagageruimte groot genoeg is voor de dagelijkse boodschappen en meer. MG heeft ook aandacht besteed aan de geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een stille en comfortabele rijervaring.

Betaalbare prijsstelling

Eén van de grootste troeven van de nieuwe MG 3 is de prijs-kwaliteitverhouding. MG heeft ervoor gezorgd dat deze compacte auto niet alleen betaalbaar is in aankoop, maar ook in onderhoud en gebruik. Dit maakt de MG 3 een aantrekkelijke optie voor jonge bestuurders, stedelijke pendelaars en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, betaalbare auto zonder in te boeten op stijl en technologie.

Indrukwekkende toevoeging

De nieuwe MG 3 is een indrukwekkende toevoeging aan het segment van de compacte hatchback. Met zijn moderne ontwerp, geavanceerde technologie, comfortabele interieur en betaalbare prijs is het een auto die zowel praktisch als plezierig is om te rijden. MG bewijst met de MG 3 dat het mogelijk is om een stijlvolle en goed uitgeruste auto te bieden met een aantrekkelijk prijskaartje.

Beschikbaar vanaf € 20.985

Ben je op zoek naar een nieuwe compacte auto? De MG 3 verdient zeker een plek op uw shortlist. Kom langs bij onze showroom voor een proefrit en ervaar zelf wat deze opwindende nieuwe hatchback te bieden heeft. De toekomst van compacte auto’s ziet er rooskleurig uit met de komst van de MG 3.

ontdek meer