Maxus Deliver 9

Bestelwagen

Prijs: vanaf € 35.990 excl btw

Ruimte voor de vracht en luxe voor de bestuurder. Dat zijn de grote troeven van de Maxus DELIVER 9. De ergonomie, het zitcomfort en de afwerking staan op een hoog niveau. Wie op weg is met de DELIVER 9, ervaart hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

Maar ook in praktisch opzicht scoort de DELIVER 9 sterk. Met een laadruimte van maar liefst 11 m3 en een maximaal bruto laadvermogen tot 1.270 kg biedt de DELIVER 9 ruimte te over. En dankzij de grote schuifdeur kan je vlot en veilig laden en lossen.

Maxus Deliver 9

Uitgekiend ergonomisch. Helemaal connected.

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus DELIVER 9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord. En met Apple Carplay en Android Auto is de connectiviteit helemaal up-to-date.

Maxus Deliver 9
Maxus Deliver 9

Moderne motor

De 2.0 dieselmotor van de DELIVER 9 is uitgerust met een variabele turbocompressor en AdBlue-technologie. De motor beantwoordt aan de strenge Europese emissiestandaard EU 6.2. Kracht levert de motor van de DELIVER 9 in overvloed. Het maximale sleepvermogen bedraagt maar liefst 2.800 kg.

Wil je écht alles weten over de Maxus Deliver 9? Bezoek de website van Maxus .