Hyundai IONIQ 5

Eco / SUV

Prijs: vanaf € 47.499

Bekijk de huidige promoties

De adembenemend mooie en verbazingwekkend geavanceerde IONIQ 5 verandert de manier waarop mensen naar elektrische wagens kijken. Met het vernieuwende design van een conceptauto en een verbluffende verzameling intelligente technologieën brengt hij je nog verder, dankzij snellere laadbeurten en een strakkere stijl.

De adembenemend mooie en verbazingwekkend geavanceerde IONIQ 5 verandert de manier waarop mensen naar elektrische wagens kijken. Met het vernieuwende design van een conceptauto en een verbluffende verzameling intelligente technologieën brengt hij je nog verder, dankzij snellere laadbeurten en een strakkere stijl.

De toekomst van de elektrische mobiliteit is aangebroken.

De IONIQ 5 is een batterijaangedreven elektrische wagen, ‘battery electric vehicle’ of BEV in het Engels. Zuiver elektrische voertuigen zoals de IONIQ 5 verbruiken geen fossiele brandstoffen en stoten dus ook geen vervuilende emissies uit. En omdat ze geen koppeling of versnellingen hebben, liggen de onderhoudskosten veel lager en gaat de sprint vanuit stilstand sneller, mede dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel. De soepele, snelle acceleraties staan borg voor een dynamische en spannende rijervaring.

5.2 s

Geniet van fabelachtige acceleraties.

De IONIQ 5 staat borg voor sportieve acceleraties: In de vierwielaangedreven versie met Long Range-batterij volstaat 5,2 seconden voor de sprint van 0 naar 100 km/u.

481 km

Maximaal rijberijk tot 481 kilometer.

met de baanbrekende slimme technologie van Hyundai levert de IONIA 5 een rijbereik tit 481 kilometer in de versie met achterwielaandrijving en Long Range-batterij.

18 min

Laad op in 18 min

De IONIQ5 laadt op in maar liefst 18 min van 10% naar 80% met de ultrasnelle 800V-lader

De IONIQ 5, jouw elektrische innovatie.

Geen olie vervsersen, minder onderhoud.

Elektrische voertuigen kosten minder aan onderhoud omdat ze geen olietank, transmissie of katalysator nodig hebben. Resultaat: lagere onderhoudskosten en nooit meer olie verversen.

Veiligheid van het hoogste niveau.

De IONIQ5 geniet van een ongeëvenaard veiligheidsniveau. De wagen is voorzien van innovatieve technologieën waaronder het autonoom rijd van niveau 2.

Sublieme elektrische prestaties.

De IONIQ 5 laadt bijzonder snel op.  Met zijn gloednieuwe hoogspanningsbatterij heeft hij een actieradius tot 481 km en kan hij in slechts 18 minuten van 10% tot 80% worden opgeladen met maximaal 220 kW aan een ultrasnelle 800V-lader.

Milieuvriendelijk interieur en kleuren geïnspireerd op de natuur.

Duurzaamheid staat centraal in de visie van het IONIQ-merk en dat blijkt duidelijk uit het interieur in milieuvriendelijke materialen en op de natuur geïnspireerde kleuren. De zetels, hemelbekleding, deurbekleding, vloeren en armsteunen gebruiken milieuvriendelijke, duurzaam ontgonnen materialen zoals gerecycleerde PET-flessen, plantaardige kunststofdraden en garen van natuurwol, ecologisch bewerkt leder met plantaardige extracten en biologische lakken met plantextracten.

Opvallend. Iconisch. Puur.

Het pure design van de IONIQ 5 laat een frisse wind waaien in het segment van de elektrische auto’s. Het maakt komaf met onnodige complexiteit en is een ode aan strakke lijnen en minimalistische vormen. De unieke schelpvormige motorkap omslaat de hele breedte van de voorzijde. Het resultaat zijn minimale koetswerknaden en een strakke, hoogtechnologische look. De ledverlichting zet de kenmerkende Parametric Pixels in de koplampen – unieke designelementen die vanaf nu het exterieur van elke IONIQ als juwelen zullen sieren.

GravityGoldMatte-ioniq5
Gravity Gold Matte
DigitalTealGreen-ioniq5
Digital Teal-Green
LucidBlue-ioniq5
Lucid Blue
AtlasWhite-ioniq5
Atlas White
GalacticGray-ioniq5
Galactic Gray
CyberGray-ioniq5
Cyber Gray
MysticOliveGreen-ioniq5
Mystic Olive-Green
PhantomBlack-ioniq5
Phantom Black
Wil je écht alles weten over de Hyundai IONIQ 5? Bezoek de website van Hyundai .