MG EHS

Plug-in Hybrid

Prijs: vanaf € 45.236

De MG EHS Plug-in Hybrid heeft een sportief uiterlijk en beschikt over een ruim interieur met comfortabele en intelligente functies. Hierdoor kan je eenvoudig instappen en genieten van de perfecte uitstap. Ontspan in de royale stoelen, terwijl onze slimme technologie de rit vlotter laat verlopen. Met 2 uitvoeringen – Comfort en Luxury – is er een MG EHS Plug-in Hybrid die past bij elke levensstijl.

MG EHS plug-in hybride

Dynamisch in elk detail

De MG EHS Plug-in Hybrid heeft de gedurfde lijnen en opvallende typische kenmerken van een volbloed SUV.

Emotioneel dynamisch ontwerp

Diamanten grille, standaard (Luxury uitvoering) inbegrepen 18″ sportieve velgen en taille tonen zijn uitstekend ontwerp aan met licht en schaduw.

Laag brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Met een zeer efficiënte turbomotor met directe injectie en een haarspeld elektro motor bereikt de MG EHS Plug-in Hybrid een CO2-uitstoot van slechts 43g/km en een brandstofverbruik van 1,8L/100km. De 16,6kWh- batterij zorgt ook voor het elektrisch WLTP-bereik van 52km. Gezien al deze factoren zal de MG EHS Plug-in Hybrid veel besparen op de bedrijfskosten.

Trekvermogen

De efficiënte krachtige motor en de benzinemotor werken in harmonie samen om de trekprestaties te optimaliseren. Het aanhangergewicht van de MG EHS Plug-in Hybrid kan tot 1.500 kg bedragen.

MG EHS Plug-in hybride

Neem plaats voor de rit.

Het leven voelt beter aan als je je comfortabel voelt. Daarom is comfort van het grootste belang wanneer je de deur opent en je plaats neemt in de soft touch stoelen van jouw MG EHS Plug-in Hybrid.

Zacht materiaal

Bijna alles wat je in de MG EHS Plug-in Hybrid kunt aanraken tijdens het rijden is zacht! De lederen stoelen, het echt lederen stuurwiel en het met leder beklede dashboard zorgen ervoor dat alles geweldig aanvoelt.

MG EHS Plug-in hybride

Wil je écht alles weten over de MG EHS Plug-in hybride? Bezoek de website van MG.

Rij jij binnenkort bij ons buiten met de MG EHS Plug-in hybride?