Hyundai i10 N Line

Stadswagen

Bekijk de huidige promoties

Ga een stap verder met opvallende designelementen die rechtstreeks van de uiterst performante N-reeks werden overgenomen. Naast een reeks exclusieve designkenmerken biedt de gloednieuwe i10 N Line ook een sportievere rijervaring dankzij de optionele krachtige motor van 100 pk.

Hyundai i10 N Line

Ga een stap verder met opvallende designelementen die rechtstreeks van de uiterst performante N-reeks werden overgenomen. Naast een reeks exclusieve designkenmerken biedt de gloednieuwe i10 N Line ook een sportievere rijervaring dankzij de optionele krachtige motor van 100 pk.

Hyundai i10 N Line

Dynamisch en zelfverzekerd. Vanuit elk opzicht.

Eén blik volstaat om de racesportgenen van de nieuwe i10 N Line te zien. De verbeteringen aan het koetswerkdesign omvatten een hertekend radiatorrooster en bumpers, die hem een dynamische look geven die doet denken aan de baanbrekende i30 N. De exclusieve 16″ lichtmetalen velgen en de led-dagrijlichten zetten het opvallende design in de verf en benadrukken de sportieve uitstraling van de wagen.

Hyundai i10 N Line

Unieke led-dagrijlichten.

Hyundai i10 N Line

De diagonale led-dagrijlichten (DRL) zorgen zowel overdag als ’s nachts voor een uitgesproken sportieve indruk.

N Line-C-stijl.

Hyundai i10 N Line

De unieke X-vormige C-stijl is voorzien van het rode i10-logo, nog een teken dat dit uitrustingsniveau een erg sportieve toets toevoegt.

N Line-bumper en -radiatorrooster.

Hyundai i10 N Line

Het agressief hertekende frontdesign heeft een sportieve bumper en bodemplaat en wordt bekroond door een uniek N Line-radiatorrooster met rode accenten.

Wil je écht alles weten over de Hyundai i10 N Line? Bezoek de website van Hyundai .